HAPŠENJE U ZRENJANINU Mladić uhapšen sa 19 kesica marihuane

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE U ZRENJANINU Mladić uhapšen sa 19 kesica marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. B. (1995) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, na više mesta u kući i dvorištu, pronadjeno je 19 kesica sa ukupno 592 grama marihuane i dve digitalne vage za precizno merenje, saopštila je Policijska uprava u Zrenjaninu.

Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva, B. B. je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZR: Uhapšen zbog pola kg marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B. B. (1995) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, na više mesta u kući...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.