Gradonačelnik Zrenjanina uputio Javni poziv za ostvarivanje prava na finansijsku podršku za lečenje maloletne dece

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Feb.2023, 14:42

Gradonačelnik Zrenjanina uputio Javni poziv za ostvarivanje prava na finansijsku podršku za lečenje maloletne dece

ZRENJANIN – Gradonačelnik Simo Salapura uputio je javni poziv za ostvarivanje prava na finansijsku podršku za lečenje maloletne dece sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina. Kao i prethodnih godina, Grad Zrenjanin omogućava ostvarivanje prava na finansijsku podršku za lečenje maloletne dece sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina za lečenje, nabavku lekova, ortopedskih pomagala, operativnih zahvata, […]
Vest Gradonačelnik Zrenjanina uputio Javni poziv za ostvarivanje prava na finansijsku podršku za lečenje maloletne dece objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Zrenjanin opredelio 1,5 milion dinara za lečenje dece u zemlji i inostranstvu

Izvor: Danas, 02.Feb.2023, 14:13

Za finansijsku podršku za lečenje maloletne dece sa prebivalištem na teritoriji grada Zrenjanina iz budžeta ovog grada izdvojeno je 1,5 milion dinara i objavljen javni poziv.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.