EVO ZA KOLIKO PARA: Kija kupuje KUĆU od 100 m2 pored LEGENDE srpskog filma... Ne u Beogradu, ne u Zrenjaninu, niti u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZA KOLIKO PARA: Kija kupuje KUĆU od 100 m2 pored LEGENDE srpskog filma... Ne u Beogradu, ne u Zrenjaninu, niti u Novom Sadu

Posle stana koji je kupila u srpskoj prestonici.

Kristina Kija Kockar uskoro bi mogla da postane vlasnica kuće od 100 kvadrata u samom centru Herceg Novog, svega nekoliko metara od vile Emira Kusturice.

Pobednica "Zadruge 1" dobila je ponudu da kupi kuću po ceni od 100.000 evra. Prema pisanju "Kurira", Kija je letos tokom boravka u Crnog Gori sasvim slučajno upoznala vlasnike pomenute kuće, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su došli na njen nastup u Budvi. Nakon završenog koncerta prišli su joj i upoznali se s njom. Posle kraćeg razgovora, dali su joj predlog o kojem Kockareva uveliko razmišlja.

ODMAH PRESTANITE! Roditelji često OVO uskraćuju deci, a ne znaju da tako sprečavaju njihov razvoj

- U pitanju je stariji, imućni bračni par koji u Herceg Novom poseduje nekoliko kuća. Njih dvoje su pomno pratili "Zadrugu" i navijali za Kiju, a kada su čuli da dolazi da peva u Budvi, želeli su po svaku cenu da je upoznaju. Bili su oduševljeni time koliko je prirodna i srdačna, ostavila je jak utisak na njih. Kada im je Kija rekla da joj se Crna Gora mnogo dopada, predložili su joj da kupi kuću koju oni već neko vreme prodaju, i to po specijalnom popustu od 50 odsto. Kristina je bila zatečena, nije znala šta da im odgovori, ali su oni posle dva dana preko njenog menadžera stupili u kontakt sa njom i zamolili je da dođe u Herceg Novi da pogleda kuću - priča izvor blizak pevačici.

Kija se na prvi pogled oduševila nekretninom, ali još nije donela konačnu odluku da li će je kupiti.

- Ona bi zahvaljujući nastupima, kojih ima dovoljno, i uz kredit mogla sebi da priušti tu kuću, ali se dvoumi da li da je pazari. Nije sigurna koliko će u budućnosti provoditi vremena u Crnoj Gori i da li je pametno da ulaže novac u tu nekretninu, s obzirom na to da je nedavno pazarila stan u Beogradu. Svakako, narednih nedelja će doneti konačnu odluku i saopštiti je ljudima koji zdušno navijaju da ona postane vlasnica njihove kuće. Ukoliko Kija odluči da kupi kuću, njen prvi komšija biće slavni režiser Emir Kusturica, koji već nekoliko godina ima kuću na moru - zaključuje izvor, a Kija nije dala svoj komentar na ovu temu.

Inače, Kockareva je trenutno jedna od najzastupljenijih pevačica na srpskoj estradi, a uz to i jedna od najbolje plaćenih. Za jedan nastup dobija od četiri do pet hiljade evra, u zavisnosti od toga gde i koliko peva. Osim toga, Kija zarađuje i od pojavljivanja po klubovima i drugim javnim mestima. Ona je neposredno nakon rijalitija za takva pojavljivanja uzimala 2.000 evra, a za samo dva meseca kasnije cena joj je drastično porasla na čak - 5.000 evra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi: Kija Kockar za opremanje novog stana daje 30.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018, 20:42

Njoj je za rukom pošlo za dva meseca ono što nije mnogim pevačicama ni za deset godina karijere! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Kristina Kija Kockar kupila je sebi prostran stan na odličnoj lokaciji u Beogradu, a u opremanje enterijera uložiće čak 30.000 evra! Gde je Kija kupila stan, te...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.