Dva zlata i dve bronze za mlade kragujevačke rvače na Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 09.Mar.2016, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva zlata i dve bronze za mlade kragujevačke rvače na Kupu Srbije

Zlatni: Jovanović (levo) i Simović (desno)

Iza kragujevačkih rvača je još jedan zanimljiv i uspešan vikend. U subotu su mladi rvači Radničkog Đorđe Pešut i Jovan Petrović nastupili na prvenstvu Srbije za mlađe seniore u Somboru, dok je dan kasnije u Zrenjaninu održan prvi Kup Srbije za starije pionire, na kome su učešće uzeli rvači Radničkog i Kragujevca.
Pešut i Petrović nisu uspeli da se domognu medalja na prvenstvu Srbije za mlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << seniore, što njihovim klupskim kolegama Lazaru Jovanoviću, Nemanji Milovanoviću i Jovanu Bogdanoviću pošlo za rukom dan kasnije na Kupu Srbije za starije pionire.
Nemanja Milovanović i Jovan Bogdanović osvojili po bronzu

Jovanović je sa četiri pobede u svojoj kategoriji do 40 kg lako stigao do zlatne medalje, dok su Milovanović i Bogdanović osvojili bronzu u konkurenciji takmičara do 70 kg.
Zlatne medalje se domogao i Nikola Simović, član Kragujevca, u kategoriji do 75 kg, dok je njegov klupski kolega Lazar Barlov izgubio borbu za treće mesto u kategoriji do 70 kg.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.