Do kraja godine prvi radovi na prvoj deonici auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 14:28

Do kraja godine prvi radovi na prvoj deonici auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije "China Shandong International Economic", predvođenim direktorom njenog ogranka Džang Điančaom, sa kojima je razgovarao o izgradnji auto-puta Beograd - Zrenjanin - Novi Sad, projektu koji će realizovati ova kompanija.

"Projekat brzo napreduje i očekujemo da do kraja godine počnu radovi na prvoj deonici na delu puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << između Beograda i Zrenjanina. Pokrajinska vlada će pomoći, u koordinaciji sa lokalnim samoupravama, u pripremi projektno-tehničke dokumentacije, kako bi što pre počela realizacija ovog velikog poduhvata, auto-puta koji je od ogromnog značaja za Vojvodinu, Srbiju i sve naše građane", rekao je predsednik Mirović.

Sastanku je prisustvovao i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČINJE GRADNJA JOŠ JEDNOG AUTOPUTA Do kraja godine prvi radovi na deonici Beograd-Zrenjanin

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Očekujemo da do kraja godine počnu radovi na prvoj deonici auto-puta Beograd-Zrenjanin-Novi Sad, i to na delu između Beograda i Zrenjanina, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović u razgovoru sa predstavnicima kineske kompanije „"China Shandong International Economic" koja će graditi...

Nastavak na Blic...

Mirović se sastao sa delegacijom kineske kompanije „China Shandong International Economic“

Izvor: Blic, 14.Apr.2021

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije „China Shandong International Economic“, predvođenim direktorom njenog ogranka Džang Điančaom, sa kojima je razgovarao o izgradnji auto-puta Beograd – Zrenjanin – Novi Sad, projektu koji će realizovati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.