Danas se nastavlja imunizacija u Zrenjaninu bez zakazivanja

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 11:16

Danas se nastavlja imunizacija u Zrenjaninu bez zakazivanja

Danas se nastavlja imunizacija u Zrenjaninu bez zakazivanja, u toku nedelje vakcina dostupna u još naseljenih mesta, broj datih doza premašio 60 hiljada.

Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” saopštava da se u Zrenjaninu danas nastavlja proces masovne imunizacije stanovništva bez prethodne najave, kao i da će u toku ove nedelje vakcina biti dostupna u još nekim naseljenim mestima na teritoriji grada.

Nakon što je uspešno sprovedena u Knićaninu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Farkaždinu, Čenti, Banatskom Despotovcu, Botošu, Orlovatu i proteklog vikenda u Melencima, u toku ove nedelje imunizacija će biti orgnaizovana i za meštane Jankovog Mosta i Mihajlova, a u samom gradu Zrenjaninu danas se nastavlja se imunizacija građana bez prethodnog prijavljivanja putem portala eUprava, prenosi zrklik.com.

U hali sportova “Medison” danas (utorak, 18. maj) se mogu, bez prethodne prijave, vakcinisati svi zainteresovani građani, u terminu od 9 do 19 časova, a mogu birati vakcinu između proizvođača “Fajzer” i “Sinofarm”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.