DS traži 160.000 evra nađenih u Kneževićevom sefu

Izvor: Blic, 07.Nov.2012, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS traži 160.000 evra nađenih u Kneževićevom sefu

Zrenjanin - Demokratska stranka u Zrenjaninu zatražila je danas da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja šefa tadašnjeg funkcionera te stranke Gorana Kneževića, koji je aktuelni ministar poljoprivrede.

Zrenjaninski DS je u saopštenju naveo da je Specijalni sud u obrazloženju oslobađajuće presude Kneževiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potvrdio da novac pripada DS-u, dok je sam Knežević u tokom postupka tvrdio da je u sefu pronađen stranački novac prikupljen donacijama.

Kneževiću je pred sudjeno po optužnici za zloupotrebe u dodeli građevinskog zemljišta i on je prvostepenom presudom oslobodjen te optužbe.

"Ukoliko i posle žalbe tužilaštva takva presuda ostane na snazi, logično je da se novac vrati Demokratskoj stranci, a kako stranka nema saznanja o poreklu ovog novca, celu sumu u iznosu 160.000 evra usmerila bi u humanitarne svrhe", naveo je zrenjaninski DS.

DS je ocenio da je postupak protiv Kneževića naneo veliku štetu stranci i svemu što je činila u političkom i privrednom miljeu grada u proteklih deset godina.

"Prvostepena oslobađajuća presuda Kneževiću, optuženom za organizovani kriminal, dočekana je sa olakšanjem za članove DS u Zrenjaninu jer je time skinuta anatema sa stranke i funkcionera, koji su danas u Gradskom odboru DS u Zrenjaninu i koji su oslobođeni optužbi", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS traži 160.000 evra nađenih u Kneževićevom sefu

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2012

Demokratska stranka u Zrenjaninu zatražila je danas da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja šefa tadašnjeg funkcionera te stranke Gorana Kneževića, koji je aktuelni ministar poljoprivrede.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DS traži 160.000 evra nađenih u Kneževićevom sefu

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2012

Zrenjaninski DS je u saopštenju naveo da je Specijalni sud u obrazloženju oslobađajuće presude Kneževiću potvrdio da novac pripada DS-u

Nastavak na Telegraf.rs...

DS traži 160.000 evra nađenih u Kneževićevom sefu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012

ZRENJANIN -..Demokratska stranka u Zrenjaninu zatražila je danas da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja šefa tadašnjeg funkcionera te stranke Gorana Kneževića, koji je aktuelni ministar poljoprivrede...Zrenjaninski DS je u saopštenju naveo da je Specijalni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DS žicka pare iz Kneževićevog sefa

Izvor: Mondo, 07.Nov.2012

U obrazloženju zrenjaninskog DS stoji da je i sud potvrdio da pare pronađene u sefu tadašnjeg funkcionera ove stranke Gorana Kneževića pripadaju njima...Radi se o sumu od 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja šefa tadašnjeg funkcionera te stranke Gorana Kneževića, koji...

Nastavak na Mondo...

Demokratska stranka traži 160.000 evra pronađenih u sefu uhapšenog funkcionera

Izvor: GdeInvestirati.com, 07.Nov.2012

ZRENJANIN - Demokratska stranka u Zrenjaninu zatražila je danas da joj bude vraćeno 160.000 evra pronađenih 2008. godine u sefu, posle hapšenja tadašnjeg funkcionera te stranke Gorana Kneževića.

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.