DETALJI TUČE U ZRENJANINU: U masovnoj tuči ima teže povređenih, uzrok sukoba neraščišćeni računi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 22:59

DETALJI TUČE U ZRENJANINU: U masovnoj tuči ima teže povređenih, uzrok sukoba neraščišćeni računi?

Na periferiji Zrenjanina, na benzinskoj pumpi prema mesfu Klek, večeras se dogodio nesvakidašnji obračun za zada neidentifikovanih osoba, a prema nezvaničnim informacijama ima i teže povređenih, kojima je ukazana lekarska pomoć u zrenjaninskom Urgentnom centru.

Policijski inspektori još uvek obavljaju uviđaj na mestu sukoba i do sutra, obzirom na okolnosti i pregledavanje snimaka sigurnosnih kamera, policija se neće oglašavati saopštenjem vezanim za ovaj incident, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je uznemirio zaposlene radnike na pumpi.

Mada niko od njih u interesu dalje istrage i utvrđivanje okolnosti nesvakidašnjeg obračuna, nije u prilici da bilo šta kaže, već kolaju priče o jurnjavi dva automobila crnog BMW džipa X5 i belog sportskog mercedesa.

Navodno se, BMW neposredno ispred ulaza u benzinsku stanicu, zakucao u mercedes, a onda su akteri nastavili fizički obračun, po svemu sudeći zbog nekih neraščišćenih računa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obračun na pumpi u Zrenjaninu, ima i teže povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Feb.2022

ZRENJANIN - Na periferiji Zrenjanina, na benzinskoj pumpi prema mjestu Klek, večeras se dogodio obračun nepoznatih osoba, u kojem, prema nezvaničnim informacijama, ima i teže povrijeđenih kojima je ukazana ljekarska pomoć u zrenjaninskom Urgentnom centru, javljaju "Večernje novosti".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.