Brnabić do 10. jula očekuje da u Zrenjaninu poteče voda iz novog postrojenja

Izvor: Beta, 26.Jun.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić do 10. jula očekuje da u Zrenjaninu poteče voda iz novog postrojenja

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje da do 10. jula poteče voda iz novog gradskog postrojenja za prečišćavanje u Zrenjaninu.Branibić je posetila postrojenju za prečišćavanje vode u Zrenjaninu i sastala se s gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i s predstavnicima gradjana.Ocenila je da je pitanje zdrave pijaće vode "lokalno pitanje", ali da je zbog velike važnosti za stanovnike Zrenjanina i okolnih mesta, u rešavanju učestvuje i Vlada Srbije."Izmenili smo i zakon kako bi privatni investitor pružao uslugu prečišćavanja vode, imali smo neke rokove koji su se nažalost produžavali, a poslednji rok koji smo imali bio je između 15. i 20. juna, a s obzirom na opet neke nepredvidjene okolnosti oko nabavke opreme, taj rok produžio", nabrojala je premijerka.Brnabić je navela da je, zbog problema pijaće vode u Zrenjaninu i produženja rokova, razgovarala s predstavnicima gradjana, medija i da je današnji sastanak, na kojem su bili i predstavnici pojedinih ministarstava, organizovan da bi se o tome "otvoreno razgovaralo"."Da pokažemo gradjanima i medijima šta sve radimo i da vidimo zajedno šta ćemo uraditi i naravno, da očekujemo da do 10. jula krene voda za gradjane Zrenjanina koja je dobra za piće", rekla je predsednica Brnabić i najavila da će sredinom ...
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić do 10. jula očekuje da u Zrenjaninu poteče voda iz novog postrojenja

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje da do 10. jula poteče voda iz novog gradskog postrojenja za prečišćavanje u Zrenjaninu. Članak Brnabić do 10. jula očekuje da u Zrenjaninu poteče voda iz novog postrojenja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.