Apel MUP-a Zrenjanincima: Ne spaljujte nisko rastinje na otvorenom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel MUP-a Zrenjanincima: Ne spaljujte nisko rastinje na otvorenom

Odeljenje za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu apelovalo je na građane da ne spaljuju nisko rastinje na otvorenom, jer na taj način izlažu opasnosti ne samo sebe, već i svoje komšije i materijalna dobra.

S obzirom da je u poslednje vreme evidentiran veći broj požara na otvorenom prostoru, čiji je uzrok spaljivanje biljnih ostataka, iz Odeljenja za vanredne situacije podsećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su za ovaj prekršaj Zakonom o zaštiti od požara propisane novčane kazne.

Tako će fizička lica koja se ogluše na zakonske propise platiti kaznu u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara, dok je za pravna lica taj iznos od 300.000 do milion dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APEL MUP-a: Ne spaljujte nisko rastinje na otvorenom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019

Odeljenje za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu apelovalo je na građane da ne spaljuju nisko rastinje na otvorenom.., jer na taj način izlažu opasnosti ne samo sebe, već i svoje komšije i materijalna dobra...S obzirom da je u poslednje vreme evidentiran veći broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.