Aca iz Zrenjanina postao PRAVI HIT: Srbija je videla kako je otišao na posao i NE PRESTAJE DA SE SMEJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca iz Zrenjanina postao PRAVI HIT: Srbija je videla kako je otišao na posao i NE PRESTAJE DA SE SMEJE (FOTO)

Prethodna dva dana u Srbiji je bila prava, oštra zima. Padalo je i vejalo, a oni koji nisu morali iz kuća nisu ni izlazili.

Ipak da nije sve tako crno pokazao nam je jedan građanin Zrenjanina. Zeleni "citroen diano" i otvoreni crveni kišobran koji štrči iz njega uneli su malo boje i mnogo osmeha u zabelelom Zrenjaninu.

Njegov vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je verovatno žurio na posao, a kako mu je autmobil silom prilika postao kabriolet, kišobran je fino poslužio umesto krova.

- Ono kad ti sneg pocepa platneni krov, a ti moraš na posao. Moj drugar Aca - napisao je jedan Tviteraš na popularnoj mreži.

#onokad ti sneg pocepa platneni krov a ti moras na posao... moj drugar Aca #srbija pic.twitter.com/PT6l2uevTS

— Lowlander (@Dalibor_Lalic) January 26, 2019

I Acin "snegobmobil" i prizor retkog automobila kako jezdi zavejanim ulicama, dok se njegov vozač krije ispod kišobrana, odmah su pokupili simpatije.

Nadamo se i pohvale na poslu, jer se ovakva revnost retko viđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.