Superveštačenje u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Izvor: RTS, 23.Sep.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Superveštačenje" u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Sudski veštak doktor Zoran Stanković obavio je "superveštačenje" za slučaj ubijene Jelene Marjanović iz Borče, a njegov nalaz stigao je u petak u Više javno tužilaštvo.
Očekuje se da nalaz našeg poznatog patologa znatno doprinese otkrivanju istine o tom zločinu, koji zaokuplja srpsku javnost.
Sam Stanković nije želeo da otkriva detalje "superveštačenja". On je za Tanjug >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kratko prokomentarisao da ne može ništa da kaže u ovom trenutku, "s obzirom na celu situaciju, po zakonu ne sme da priča ništa, a i takav je dogovor". 
Pevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, a dan kasnije, njeno beživotno telo pronađeno je u kanalu pored nasipa u Borči. 
Zbog sumnje da je počinio ubistvo, nedavno je uhapšen njen suprug Zoran Marjanović.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Superveštačenje" u slučaju ubistva Jelene Marjanović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2017

Sudski veštak doktor Zoran Stanković obavio je "superveštačenje" za slučaj ubijene Jelene Marjanović iz Borče, a njegov nalaz stigao je u petak u Više javno tužilaštvo...Očekuje se da nalaz našeg poznatog patologa znatno doprinese otkrivanju istine o tom zločinu, koji zaokuplja srpsku javnost...Sam...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Superveštačenje" poznatog patologa rešava slučaj?

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017

Najpoznatiji srpski patolog, doktor Zoran Stanković, potvrdio je da je obavio "superveštačenje" za ubistvo pevačice Jelene Marjanović iz Borče, a njegov nalaz stigao je u petak u Više javno tužilaštvo...Foto: MUP Srbije/YouTube/printscreen/MONDO kolaž..Očekuje se da nalaz našeg poznatog patologa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.