Stanković: Jugu centralne Srbije ne preti nikakav oružani sukob

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Jugu centralne Srbije ne preti nikakav oružani sukob

Predsednik Koordinacionog tela za jug centralne Srbije Zoran Stanković izjavio je da tom delu Srbije ne preti nikakav oružani sukob i da bezbednosne strukture veoma dobro obavljaju svoje dužnost uprkos tome što se, kako je naveo, "non-stop najavljuje rat na tom prostoru".

"Kategorički tvrdim da se to neće dogoditi", rekao je Stanković za "Večernje novosti" od srede, 12. septembra komentarišući situaciju i podizanje tenzija u javnosti posle vesti da su predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Albanaca iz Preševa, Medveđe i Bujanovca zatražili da skupština u Prištini usvoji rezoluciju kojom bi se podržao njihov zahtev za pripajanje Kosovu.

On je kazao da se oni koji potenciraju priče o pripajanju pozivaju na nelegalni referendum iz 1992. godine i da su isti ti izgubili izbore u sve tri opštine.

"Narod im je pokazao šta misi o tome. A ta nesigurnost koja se potencira u medijima donosi štetu jer sprečava dolazak investitora koji traže političku i bezbednosnu stabilnost", rekao je Stanković.

On je kazao i da pitanje te tri opštine neće biti predmet pregovora u Briselu.

"Neki govore da će to tražiti, ali mi znamo da to nije, niti će biti predmet razgovora", naveo je Stanković.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U Preševu, Bujanovcu i Medveđi neće biti sukoba"

Izvor: B92, 11.Sep.2018

Jugu centralne Srbije ne preti nikakav oružani sukob, kaže predsednik koordinacionog tela Zoran Stanković...Stanković kategorički tvrdi i da rata na to prostoru neće biti uprkos stalnim najavama...Ovako predsednik koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu za Novosti komentariše situaciju...

Nastavak na B92...

"Neće biti nikakvog sukoba na jugu Srbije"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018, 09:36

Predsednik Koordinacionog tela za jug centralne Srbije Zoran Stanković izjavio je da tom delu Srbije ne preti nikakav oružani sukob i da bezbednosne strukture veoma dobro obavljaju svoje dužnost uprkos tome što se, kako je naveo, "non-stop najavljuje rat na tom prostoru"...- Kategorički tvrdim da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.