Izvor: Blic, 05.Jun.2020, 12:21

SUDSKI VEŠTAK PRVI PUT OTKRIO JEZIVE DETALJE O UBISTVU PEVAČICE "Jelena je ubijena sa 8 udaraca, trag krvi s druge strane kanala OSTAVIO JE UBICA, a moguće je i da ih je bilo DVOJE"

Sudski veštak i bivši ministar Zoran Stanković izjavio je danas na suđenju Zoranu Marjanoviću da je Jelena Marjanović ubijena na na surov i monstruozan način i da je trpela velike bolove i strah. On je još jednom rekao da je siguran da je pevačica ubijena upravo na mestu gde je i pronađena - u kanalu na nasipu u Crvenki kod Borče.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA MARJANOVIĆU, DR STANKOVIĆ OTKRIVA: Pevačica ubijena na nasipu, ubica joj odeću nije menjao!

Izvor: Kurir, 05.Jun.2020

Ubica najverovatnije desnoruk. Očigledno je da je imao jake emocije - ljutnje, besa ili ljubavi prema Jeleni Marjanović s obzirom na brojnost povreda, njihov intenzitet, kao i mesto na kom su nanete, zadato joj je osam udaraca u glavu nepoznatim predmetom..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.