Preševo/Bujanovac/Medveđa: Poziv manjinama da glasaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preševo/Bujanovac/Medveđa: Poziv manjinama da glasaju

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, pozvao je pripadnike nacionalnih manjine koje žive u te tri opštine da izađu u nedelju 4. novembra na izbore i izaberu članove nacionalnih saveta.

"Pozivam vas, pripadnike nacionalnih manjina iz Preševa, Bujanovca i Medveđe da u nedelju izađete na izbore i u demokratskoj atmosferi izaberete svoje predstavnike u nacionalnim savetima, radi ostvarivanja prava na samoupravu u kulturi, obrazovanju, obaveštavanju i službenoj upotrebi jezika i pisma", poručio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković pozvao manjine na izbore u Preševu, Bujanovcu...

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018

Predsednik Koordinаcionog telа zа opštine Preševo, Bujаnovаc i Medveđа Zoran Stanković pozvаo je pripаdnike nаcionаlnih mаnjina koje žive u te tri opštine dа izаđu u nedelju, 4. novembrа nа izbore i izаberu člаnove nаcionаlnih sаvetа..."Pozivаm vаs, pripаdnike nаcionаlnih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.