Leskovčanin najveći poreski dužnik

Izvor: TvojPortal.com, 07.Jan.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovčanin najveći poreski dužnik

Izvor:JužneVesti Leskovčanin Novica Jovanović najveći je poreski dužnik u Srbiji, a pored njega još četvoro građana sa juga Srbije nalazi se u prvih 50. Jovanović je na kraju 2011. godine dugovao čak 307,9 miliona dinara. Drugi dužnik je iz Inđije, sa dugom od 239,6 miliona dinara, dok je treća osoba iz Žablja koja treba da plati 130,42 miliona dinara, objavila je Poreska uprava Srbije.


Na tom spisku 22. mesto zauzima Dušan Eraković, bivši vlasnik "Nane" sa >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << dugom od 35 miliona. Stanković Slađana iz Doljevca 29. je sa dugom od 25 miliona dinara, a nišlije Banković Zoran i Stojković Gordana sa dugovima od po 21 i 17 miliona zauzeli su 39. i 47. mesto.
Na spisku dužnika za preduzetnike, sa 24 miliona dinara nalazi se "MD transport" Milenković Dragana, inače vlasnika niških preduzeća MD Gradnja i Niskogradnja, kojima je Grad Niš poverio skoro sve najveće infrastrukturne projekte u 2011. godini (stadion, bulevari, mostovi,..).
Poreska uprava, u skladu sa novim Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji, objavila je spisak 100 preduzetnika i 100 fizičkih lica kojima porez nije naplaćen zaključno sa poslednjim danom prošle godine.

porezleskovac
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.