Koordinaciono telo subvencioniše preduzeća na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 27.Nov.2020, 15:50

Koordinaciono telo subvencioniše preduzeća na jugu Srbije

Vlasnici 13 mikro i malih preduzeća iz Preševa, Bujanovca i Medveđe dobili su 30 miliona dinara od Koordinacionog tela, a kao podsticaj zapošljavanju novih radnika. Na konkursu je učestvovalo sedam firmi iz Bujanovca, pet iz Preševa i jedna iz Medveđe, a ugovorna obaveza im je da zaposle bar po dvoje radnika.

Prema rečima predsednika Koordinacionog tela Zorana Stankovića, od 2012. godine do sada je preko subvencija zapošljeno 254 radnika u tim opštinama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />Subvencije su jedan od najboljih načina da se investira u ove tri opštine, sa čim su saglasni i lokalni lideri u Bujanovcu, Preševu i Medveđi - rekao je Stanković.

Kako piše u saopštenju Koordinacionog tela, firme iz Bujanovca će dobiti po skoro 14 miliona dinara, iz Preševa 13, a preduzeće iz Medveđe 3 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Koordinaciono telo dodelilo 30 MILIONA za zapošljavanje novih radnika

Izvor: OkRadio.rs, 28.Nov.2020, 13:48

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu saopštilo je da je vlasnicima 13 mikro i malih preduzeća i preduzetnicima iz pomenutih opština dodeljeno 30 miliona dinara bespovratnih sredstava kao podsticaj daljem zapošljavanju novih radnika. Ova sredstva dobila...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.