Zoran Stanković, URS: Svačija funkcija je pod lupom, pa i moja

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Stanković, URS: Svačija funkcija je pod lupom, pa i moja

"Svačija funkcija je pod lupom, pa i moja. Prema tome nema nikakvih problema, onako kako se kaže i proceni moj rad ili postigne koalicioni sporazum tako ću se i ponašati" rekao je Stanković, koji je na funkciju šefa Koordinacionog tela došao na predlog URS čiji je funkcioner.

On je odgovarajući na pitanja vezana za postavljanje mape Srbije bez Kosova i Metohije na sajt opštine Bujanovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao u jutarnjem programu RTS-a da se još utvrđuje ko je to uradio i naveo da je u toku ove godine u tri navrata bio napad hakera i da je to nešto što se dešava uvek u situacijama kao što su pregovori u Briselu.

"To je još jedna provokacija, ali nema razloga za bilo koju vrstu panike ili ishitrenog reagovanja s obzirom da taj sajt uređuju firme iz Prokuplja i Niša uz pomoć Kancelarije za ekonomski razvoj Bujanovca", rekao je Stanković.

On je odbacio tvrdnje lokalnih lidera Albanaca da reforma pravosuđa nije obuhvatila opštine Bujanovac i Preševo istakavši da je predviđen opštinski sud u Bujanovcu sa svim drugim strukturama pravosuđa i tužilaštva.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.