Zvanično: Francusko tužilaštvo o samoubistvu Entonija Bordena

Izvor: B92, 09.Jun.2018, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Francusko tužilaštvo o samoubistvu Entonija Bordena

Tužioci u Kolmaru saopštili su da se slavni kuvar i pisac Entoni Borden obesio u kupatilu sobe u francuskom hotelu.

Prema rečima tužioca Kristijana de Rokinjija, Borden se obesio kaišem i bade mantilom, prenosi AP.

Tužilac je rekao da nema elemenata koji ukazuju na to da je iko drugi ulazio u sobu u bilo kom momentu, dodajući da su medicinski stručnjaci zaključili da nema nasilničkih tragova na Burdenovom telu.

Uskoro se očekuje i toksikološki nalaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uključujući i urinokulturu, kako bi se utvrdilo da li je Burden uzimao bilo kakve medikamente, dodaje agencija.

Burden je juče izvršio samoubistvo u 61-oj godini života u kupatilu u jednom francuskom hotelu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TUŽIOCI U FRANCUSKOJ: Burden se obesio kaišem i bade mantilom

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2018

Tužioci u Kolmaru saopštili su da se slavni kuvar i pisac Entoni Burden obesio u kupatilu sobe u francuskom hotelu. Tužioci u Kolmaru saopštili su da se slavni kuvar i pisac Entoni Burden obesio u kupatilu sobe u francuskom hotelu.Prema rečima tužioca Kristijana de Rokinjija,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.