Znao je da će veriti pevačicu još pre 21 godinu: Imao sam osećaj

Izvor: B92, 06.Jun.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znao je da će veriti pevačicu još pre 21 godinu: "Imao sam osećaj"

Bivši bejzbol igrač i verenik pevačice Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez, otkrio je detalje iz svoje mladosti o sadašnjoj verenici i budućoj supruzi.

Naime, on je na svoj Instagram profil postavio deo intervjua, snimljenog 1998. godine, koji nedvosmisleno pokazuje da mu je Dženifer Lopez bila žena iz snova, i to 21 godinu pre nego što su se upoznali.

Na pitanje novinara: "Sa kim biste izašli na sastanak iz snova?", 23-godišnja zvezda je bez razmišljanja odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi to bila Dženifer Lopez.

"Nadam se da možete da mi sredite sastanak sa njom", dodao je.

"Jednostavno sam imao osećaj", prokomentirao je Rodrigez ispod snimka na Instagramu.

Njegova verenica Dženifer Lopez, za ovo romantično predviđanje, baš kao i svi ostali, takođe je saznala na Instagramu, komentarišući ispod videa: "OMG... Ovo je predivno!"

Inače, par se upoznao 2017. godine, na "neobaveznom ručku" koji je negde na pola postao dejt. Dženifer je, naime, nedavno ispričala kako je Rodrigez usred ručka otišao do toaleta i poslao joj poruku: "Predivna si.".

Ubrzo nakon toga njihov odnos je postao bliskiji, a tome je doprinela i činjenica što su u to vreme oboje bili sveže razvedeni, i to sa dvoje dece približnih godina. Verili su se u martu ove godine, ali datum svadbe još uvek nije poznat.

Venčanje će morati da uklope u gust raspored koji uključuje i veliku svetsku turneju Dženifer Lopez. Pevačica će, povodom 50. rođendana, nastupati širom sveta u sklopu turneje “It’s My Party” (Ovo je moja zabava), koja počinje 7. juna u Los Anđelesu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.