Zgodna influenserka kriva za raskid poznatog para? Godinama provocira Kajli koja je stalno blokira

Izvor: B92, 05.Okt.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodna influenserka kriva za raskid poznatog para? Godinama provocira Kajli koja je stalno blokira

Još jedna ljubavna priča se izgleda završila neslavno.

Američka influenserka Rojean Kar (27), koja se na Instagramu predstavlja pod imenom YungSweetRo, navodi se kao osoba koja je "kumovala" raskidu između Kajli Džener (22) i Travisa Skota (28).

Atraktivnu brinetu pojedini svetski mediji već godinama povezuju sa slavnim reperom, koji s Kajli ima jednogodišnju ćerkicu Stormi Vebster.

Naime, Rojean je i pre pola godine, viđena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Travisovoj rođendanskoj zabavi koju je organizovala upravo njegova sad već bivša devojka Džener, s kojom je muzičar pre nekoliko nedelja pozirao za časopis "Playboy", a par se u istom intervjuu hvalio i kako im je "seksualni život mnogo bolji i zanimljiviji otkad su postali roditelji".

Kajli i Travis su bili zajedno dve godine. Njihov menadžment saopštio je kako je do prekida došlo jer je "Kajli želela da proširi porodicu, a Skot je sa druge strane hteo da se fokusira na muziku".

S obzirom da je po oblinama poznata Instagram zvezda često objavljivala fotografije s istih mesta na kojima je bio i Travis (skijanje, kockarnica i slično), mnogi su posumnjali da njih dvoje zapravo nešto "mute". YungSweetRo dodatno je raspalila vatru kad se na društvenoj mreži narugala Džener nakon što ju je ova po ko zna koji put na istoj blokirala.

Nedugo posle toga Rojean je objavila fotografiju iz kreveta na kojoj pozira sa skupim nakitom, a ispod nje je napisala: "Hvala tati tvoje bebe na ovome", što je javnost interpretirala kao "otrovnu" poruku upućenu rijaliti zvezdi Kajli, piše index.hr.

Čim je počelo da se piše da je upravo ona kriva za ljubavni brodolom Džener i Scota, Rojean Kar, koja neverovatno liči na Kajli, oglasila se na Instagramu rečima: "Nijedna od ovih glasina nije istinita, internetom kruže lažne priče. Prestanite i ostavite nas na miru jer sve ovo utiče na stvarne živote. Hvala vam".

Posle toga promenila je postavke privatnosti na svom profilu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.