Ženi se poznati muzičar: Pomogla mu je da bude bolji

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi se poznati muzičar: "Pomogla mu je da bude bolji"

Poznati pevač, nekadašnji frontmen grupe "Oasis", ali i problematični roker Lijam Galager (46) je izgleda odlučio da se i po treći put skrasi, pa je na romantičnom odmoru u Italiji zaprosio dugogodišnju devojku Debi Gvajter (37).

"Debi je presrećna, ali i dalje u šoku zbog toga što je Lijam konačno pitao da se uda za njega. Osećaju se jače nego ikada i on je trenutno u dobroj fazi u životu. Lijam je njoj zahvalan na tome što je ostala uz njega i pomogla mu da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolji", rekao je izvor za "The Sun" i dodao:

"Debi već planira ceremoniju koja bi trebalo da bude sledeće godine. To će biti njeno prvo venčanje i želi da bude posebno. Članovi porodice su srećni zbog ovih vesti."

Lijam i Debi su zajedno već šest godina, a pre nje roker je bio u braku sa Petsi Kensit i Nikol Eplton. Nedavno je bilo tvrdnji da je situacija između para eskalirala u jednom klubu kada je navodno muzičar nju počeo da davi, ali je on ove glasine negirao.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.