Žena fudbalera poslušala savet majke - ima odnose sa mužem svaki dan: To je kao da zalivaš baštu

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 20:58

Žena fudbalera poslušala savet majke - ima odnose sa mužem svaki dan: "To je kao da zalivaš baštu"

Zvezda rijalitija "The Real Housewives of Cheshire" Tanja Bardsli, koja je u braku sa fudbalerom Filom Bardslijem od 2014. godine, kaže da se trudi da ima seks sa njim svaki dan.

Tanja Bardsli kaže da sprečava svog muža, igrača engleskog fudbalskog kluba Bernli, da je vara tako što svakodnevno imaju seks.

Mama četvoro dece (40) kaže da ona i Fil (36) ponekad imaju vremena za "brzinski seks od dva minuta u kupatilu", i kaže da fudbaler nema nikakvu romansu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strane.

Ali ona je uverena da je redovan intimni odnos ono zbog čega joj je veran.

Kako prenosi "Dejli star" Bardsli je rekla: "Još uvek mi se sviđa Fil i smatram ga privlačnijim čak i više nego kada smo se upoznali. To je verovatno zato što sam ga ja obučila".

Kako prenosi "Dejli star" Bardsli je rekla: "Još uvek mi se sviđa Fil i smatram ga privlačnijim čak i više nego kada smo se upoznali. To je verovatno zato što sam ga ja obučila".

Dodaje da joj je majka uvek govorila: "Čuvaj svog muškarca inače će to uraditi druga žena. To je kao da zalivaš baštu – ne traje dugo i moraš da je održavaš".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.