Želim da te zaskočim - Pink pijana poslala Eminemu ljubavno pismo

Izvor: B92, 27.Sep.2021, 17:57

"Želim da te zaskočim" - Pink pijana poslala Eminemu "ljubavno pismo"

Pink je ispričala kako je uspela Eminema da navede da sa njom snimi pesmu "Revenge" sa njenog poslednjeg albuma "Beautiful Trauma" i naglasila kako im je saradnja počela kao i svaka veza - sa pijanom porukom.

Pevačica je malo popila, pa je Eminemu sastavila mejl u kojem mu je udelila nekoliko komplimenata i objasnila zašto treba baš sa njom da snimi pesmu.

"Pila sam mnogo vina, baš mnogo. Onda sam sela za laptop i pisala Eminemu na mejl. Tekst te poruke je išao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekako ovako 'Znam da te volim. Ti voliš da sa gotivnim ljudima snimaš muziku, kao što je Rijana. Ona je lepša od mene, ali ja sam zabavnija. Planiram da dobijem Gremi za najbolji rep i hoću da ga podelim sa tobom'. Onda mi je on odgovorio samo -'okej'", ispričala je Pink za strane medije.

Iako joj je odmah odgovorio, ona nije bila zadovoljna kratkom reakcijom, pa mu je pisala opet.

"Opet sam probala da dobijem neku bolju reakciju, pa sam mu napisala nešto u fazonu 'Ovo je nešto najbolje, želim da te zaskočim'", priznala je.

Naravno, Eminem je i na to odgovorio na svoj način - sa kratkim "okej".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.