Zbog previše seksa mu odsekli penis, ali on i dalje želi da ima odnose

Izvor: B92, 12.Dec.2019, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog previše seksa mu odsekli penis, ali on i dalje želi da ima odnose

Iako mu je penis uklonjen hiruškim putem, on i dalje pokušava da ima seks.

Patak, koji je dobio ime Dejv, morao je da bude podvrgnut operaciji uklanjanja penisa nakon što je imao mnogo seksa i dobio gangrenu koja je mogla da ga košta života. Prema rečima njegovog vlasnika Džoša Votsona, Dejv je imao odnose sa patkama Dorom, Editom i Fredom i to pet do deset puta na dan.

Kako im je dosadio sa tolikim zahtevima, ženke su pokušavale da ga se otresu neretko ga kljunom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udaravši po penisu, piše "Men's Health". Njegov penis postao je toliko inficiran da je prestao da reaguje na antibiotike i vodio ka pojavi sepse koja bi ga ubila.

"Deo njegovog penisa odumro je što je bilo izuzetno zastrašujuće", rekao je Votson.

Zato je veterinar odlučio da ga kastrira i ostavi mu samo jedan centimetar dug penis. On može normalno da urinira jer penis patkama služi samo za parenje. Dok su svi mislili da će on teško podneti kastraciju, Dejv i dalje ima podjednako jaku želju za seksom.

Kako bi ga smirio i malo unormalio život drugih ptica, pogotovo ženskih, vlasnik ga je odvojio od ostalih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.