Zbog njene lepote poznati pevač je napisao Bože, ko je ovo; sad je u vreloj kampanji FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 15:37

Zbog njene lepote poznati pevač je napisao "Bože, ko je ovo"; sad je u vreloj kampanji FOTO

Manekenka Sindi Kimberli (23) je postala planetarno popularna kada je 2015. godine pevač Džastin Biber postavio njenu sliku na svom profilu uz kratak opis: "Omg, ko je ovo?"

"Kada se to dogodilo, mislila sam da se prijatelji šale sa mnom, pa im nisam poverovala. Kada sam videla svojim očima, mislila sam da sanjam", rekla je.

Od tada Sindi je bila na naslovnim stranama prestižnih magazina, a ovih dana je u žiži javnosti zbog reklame svoje kolekcije nakita.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Kampanja je efekta i prokativna, a Sindi - pa ne bismo mogli da kažemo da izgleda kao i pre par godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.