Zavoleli smo je u seriji Maid: Znate li da je ona ćerka slavne glumice?

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 13:31

Zavoleli smo je u seriji "Maid": Znate li da je ona ćerka slavne glumice?

Netflikosova serija "Maid" vrlo je popularna i u Srbiji, a Margaret Kvoli (27), glavna glumica, postala je ljubimica američke publike, ali i svih koji ovu seriju vole.

U seriji "Maid" Margaret glumi mladu i siromašnu samohranu majku kojoj je život podelio prilično loše karte. U stvarnom životu, ona ima sve adute - lepa je, bogata, talentovana, iz poznate porodice, a zahvaljujući novoj Netfliksovoj seriji i planetarno je popularna.

Gluma nije bila njen prvi izbor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - želela je da se posveti baletu.Kao devojčica je sanjarila o karijeri balerine pa su je roditelji upisali u školu baleta, a čitavo detinjstvo je vežbala i do osam sati dnevno, zaradivši priliku da praksu odradi u njujorškom baletnom ansamblu American Ballet Theatre, kojem se priključila kada je imala 14 godina.

Kad je dve godine kasnije dobila ponudu da postane članica ansambla u Raleighu, glavnom gradu Severne Karoline, gde je živela od detinjstva, odlučila je da prekine baletnu karijeru i da ostane u Njujorku kao manekenka, baš kao i njena majka pre holivudske karijere.

Debitovala je 2011. na njujorškoj Nedelji mode, snimila kampanje za Valentino, Šanel i Ralf Loren, a onda se zainteresovala i za glumu. Nakon uloga u nekoliko filmova nezavisne produkcije, 2019. je dobila prvu veliku priliku , ulogu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom... u Holivudu", u kojem je nastupila zajedno Leonardom Dikaprijem i Bred Pitom, a uloga joj je donela nominaciju Udruženja glumaca.

Ulogom u seriji "Maid" je dokazala da definitivno zaslužuje glavne uloge, a njena je majka svoj doprinos ćerkinom odabiru profesije prokomentarisala rečima:

"Nisam je spečavala u nameri da postane glumica, ali je nisam ni ohrabrivala - sve je mogla da vidi iz prve ruke na mom primeru."

A majka Margaret Kvoli je Endi Mekdauel, slavna glumica koja je glumila Paulu, njenu majku i u seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.