Zavirite u dom manekenke Emili Ratajkovski FOTO

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 10:19

Zavirite u dom manekenke Emili Ratajkovski FOTO

Na osnovu fotografija, vidi se da manekenaka voli jarke boje i umetnine.

Poznata je po svojim provokativnim fotografijama, koje neretko deli na Instagramu, ali često dobija pohvale ne samo na osnovu svog izgleda, već i na račun lepo uređenog doma. Američki mediji govore da je uložila dosta truda da joj dom izgleda tako šik i moderno.

Od 2018. godine Emili Rajtakovski živi u vili u Los Anđelesu, uživa u čarima moderne arhitekture i umetničkih detalja koji krase >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skoro svaki kutak .

Kuća ima velike prozore, samim tim i dosta svetlosti. Stičemo utisak da Emili voli boje - tu su raznobojni ćilimi, kao i detalji u jarkim bojama, a umetnine - slike, vaze, komadi nameštaja daju art notu kojom odiše njen dom.

Zelena sofa i lampa u boji zlata pokazale su se kao odlična kombinacija.

Njene fotografije su sastavni deo enterijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.