Zastrašujući snimak: Ljude na stanici progutala ogromna rupa

Izvor: B92, 26.Avg.2015, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujući snimak: Ljude na stanici progutala ogromna rupa

Na jednoj autobuskoj stanici u Kini iznenada se otvorila ogromna rupa koja je progutala četiri osobe koje su čekale prevoz.

Zastrašujući snimak koji je napravila bezbednosna kamera prikazuje trenutak u kom su osobe koje su čekale autobus u Heilonđiang provinciji izgubile tlo pod nogama.

Jedna žena ostala je zaglavljena uz čeličnu armaturu ispod površine asfalta.

Snimak prikazuje i grupu prolaznika koji pokušavaju da spasu ljude koji su upali u rupu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Posle nekoliko minuta uspeli su da se izvuku.

Rupa je bila duboka dva metra i zauzimala površinu od 10 kvadratnih metara.

Četiri osobe su završile u bolnici sa blažim povredama, a uzrok otvaranja tla još nije poznat.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zastrašujuće: Ljude na stanici progutala ogromna rupa (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2015

Na jednoj autobuskoj stanici u Kini iznenada se otvorila ogromna rupa koja je progutala četiri osobe koje su čekale prevoz...Zastrašujući snimak koji je napravila bezbednosna kamera prikazuje trenutak u kom su osobe koje su čekale autobus u Heilonđiang provinciji izgubile tlo pod nogama...Jedna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.