Zameraju joj da ne liči na sebe, a ona kaže da se promenila nakon porođaja

Izvor: B92, 12.Nov.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zameraju joj da ne liči na sebe, a ona kaže da se promenila nakon porođaja

Britanska pevačica Čeril Kol (35) progovorila je o komentarima svojih obožavalaca da je promenila izgled.

Pre 19 meseci pevačica je na svet donela svoje prvo dete, sina Bera. U intervjuu za Sunday Time Style magazin Čeril je otkrila kako joj se lice potpuno izmenilo nakon porođaja.

Bivša članica žirija Iks faktor kaže da joj nije ni malo žao jer je njen sin doprineo da izgleda drugačije jer se sada oseća mnogo bolje.

"Osećam da sam sada bolja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoba. Ne interesuje me kako moje telo izgleda. Kreirala sam jedan novi život. Oduševljena sam samom sobom. Zbog toga više nisam tako kritična prema sebi. Ne pridajem važnost mojim nesigurnostima. One su sada manje važne“, rekla je pevaica.

"Gledate u potpuno novu osobu. Imam osećaj da živim drugi život. Ja pre Bera i ja posle Bera. Nekada sam nesigurna lutala, a sada sam odlučna. Konačno se osećam kao prvava žena“, zaključila je Čeril koja je sina dobila sa 11 godina mlađim pevačem Lijamom Pejnom od kojeg se rastala početkom leta.

Par se zabavljao dve i po godine, a vezu su krunisali sinom. Ipak, odlučili su da svako krene svojim putem u junu 2018. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.