Za sada izjednačene: Pevačicama po 10 nominacija za MTV video muzičke nagrade

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada izjednačene: Pevačicama po 10 nominacija za MTV video muzičke nagrade

Arijana Grande i Tejlor Svift vode sa po deset nominacija za MTV Video muzičke nagrade za 2019. godinu

MTV je saopštio da će se Arijana Grand i Tejlor Svift takmičiti u osam istih kategorija, uključujući i za video godine.

Numera Tejlor Svift "You Need to Calm Down", i hit Arijane Grande o njenim raskidima "thank u, next" nominovani su za glavnu nagradu zajedno sa "Bad Guy" od Bili Ajliš, "Old Town Road" od Lil Nas X i Bili Rej Sajrusa, "A Lot," od 21 Savidža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Džej Koula, i "Sucker" od Džonas Bradersa. Sedamnestogodišnja Ajliš je druga sa devet nominacija, uključujući za umetnika godine.

Među drugim nominovanim za ovu kategoriju su Grande, Kardi B, Šon Mendes, Holsi i Džonas Braders. Lil Nas X je sa hitom "Old Town Road" dobio osam nominacija.

Dodela MTV Video muzičkih nagrada za 2019. godinu biće održana u Prudenšal centru u Nuarku u američkoj državi Nju Džersi, 26. avgusta. Svift će objaviti svoj novi album "Lover" tri dana pre dodele nagrada 23. avgusta, što znači da će verovatno prisustvovati i moguće i nastupati na ceremoniji.

Domaćin dodele nagrada je komičar i glumac Sebastijan Maniskalko.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.