Volim te, Mauro Ikardi: Posle zahteva za razvod - pomirenje

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 13:29

"Volim te, Mauro Ikardi": Posle zahteva za razvod - pomirenje

Nakon što je Vanda Nara, supruga igrača PSŽ-a Maura Ikardija, javno optužila fudbalera da ju je prevario sa argentinskom glumicom Marijom Suarez, par je nedavno odlučio da stavi tačku na sedmogodišnji brak.

Međutim, došlo je do preokreta dan nakon što je fudbaler prihvatio sve uslove i potpisao ugovor o razvodu. Kako Vanda kaže, dan nakon posete advokatu Ikardi joj je napisao pismo "kakvo nikada u životu nije dobila".

Podsetimo, ljubavna drama je počela kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vanda na svom Instagramu napisala: "Još jedna oporodica koju si uništio zbog ku*ke", a potom je prestala da prati Ikardija na ovoj mreži.

Fudbaler je zatim na sve načine pokušavao da joj se iskupi, postavljajući zajedničke fotografije, a čak je i otpratio sve naloge na Instagramu osim Vandinog.

Iako su ga mnogi ismevali zbog toga, Ikardi je očigledno uspeo u nameri, jer je Vanda objavila da su se pomirili.

"Fotografije koje sam objavljivala poslednjih meseci pokazuju koliko smo bili dobri i srećni. Jako me povredilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako da nastavimo. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo veliku bol, onda to treba i da uradimo".

Vanda je zatim objasnila da su otišli kod advokata, i da je Ikardi za dva dana prihvatio sve uslove, pa su potpisali ugovor. Kako piše u njenoj objavi, sutradan joj je napisao pismo kakvo joj "niko nikada" nije napisao:

"Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš da budeš srećna jer bi me to usrećilo", i kako Vanda kaže, tu je shvatila sledeće:

"I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu. Važno je da smo oboje imali slobodu da stanemo na kraj našoj osmogodišnjoj istoriji, ali s dušom umornom od plakanja, ponovno smo slobodno birali jedno drugo. Volim te, Mauro Ikardi", zaključila je Vanda.

Mauro i Vanda venčali su se 2014. godine, a u braku su dobili dve ćerke. Dok je igrao u Interu Vanda mu je bila i menadžerka, a njihova ljubav započela je upravo neverstvom i to Vandinim, koja je ostavila bivšeg supruga Maksija Lopeza, Ikardijevog velikog prijatelja, upravo zbog Maura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021, 00:29

Nakon što je Vanda Nara, supruga igrača PSŽ-a Maura Ikardija, javno optužila fudbalera da ju je prevario sa argentinskom glumicom Marijom Suarez, par je nedavno odlučio da stavi tačku na sedmogodišnji brak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.