Vladika Grigorije podržao Konstraktu: Mi hoćemo da ona jeste, da ona bude VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 15:27

Vladika Grigorije podržao Konstraktu: "Mi hoćemo da ona jeste, da ona bude" VIDEO

Konstrakta je svojim nastupom i pojavom privukla pažnju mnogih koji joj pružaju podršku, a među onima kojima je njen umetnički izraz zapao za oko je i Vladika Grigorije.

Vladika Grigorije je na Instagram profilu podelio video, u kojem je iskomentarisao Konstraktu i pozvao ljude da glasaju za nju.

"Nedavno sam pročitao knjigu Tomaša Halika 'Ja hocu da ti jesi'. U toj knjizi sam naišao na rečenicu: 'Mi ljudi nismo na ovom svetu da bismo davali odgovore, nego da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bismo postavljali pitanja'. Ta rečenica me je podsetila na Konstraktinu pesmu 'In corpore sano'", rekao je Vladika i dodao:

"Zato sam odlučio da vas zamolim sve do kojih ova poruka dođe, bez obzira na nacionalnost, da glasamo večeras za Konstraktu. Jer mi hoćemo da ona jeste, da ona bude", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.