Vin Dizel u šoku, jedva zadržao suze: Dvojnik slavnog glumca doživeo tešku nesreću

Izvor: B92, 24.Jul.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vin Dizel u šoku, jedva zadržao suze: Dvojnik slavnog glumca doživeo tešku nesreću

Slavni glumac Vin Dizel u šoku je zbog nesreće koja se dogodila u studiju kompanije Vorner Bros u Livsdenu u Velikoj Britaniji tokom snimanja filma "The Fast and the Furious 9".

Džo Vots, kaskader i dvojnik Vina Dizela, tokom snimanja pao je s visine od skoro 10 metara. Sve to je video Dizel koji je, prema pisanju Dejli Mejla, jedva zadržavao suze.

Povređeni Vots odmah je prevezen u bolnicu, a prema pisanju britanskih medija njegovo stanje je neizvesno. Votsova verenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tili Pauel napisala je da je Vats u komi, ali da je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno, prenosi portal Klix.ba.

Zbog ove nesreće prekinuto je snimanje filma "The Fast and the Furious 9". Vots je bio kaskader u brojnim filmskim hitovima poput "Spajdermena" i "Ratova zvezda".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.