Verila se Lindzi Lohan FOTO

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 21:19

Verila se Lindzi Lohan FOTO

Glumica Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram nalogu da se verila za svog partnera Bejdera Šemsa sa kojim je dve godine u vezi.

Ona je sa svojih gotovo deset miliona pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži podelila nekoliko fotografija na kojima je u prvom planu prsten s velikim kamenom.

"Moja ljubavi, moj živote, moja budućnosti", napisala je Lindzi uz fotografije.

"Njihova veza je jaka i traje otprilike dve godine. On je pravi za nju i nije u industriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabave. Menadžer je za fondove imućnih ljudi", navodi izvor stranim sajtovima.

"On je iskren momak. On nije glumac, nije u industriji zabave, on upravlja fondovima za bogate ljude", dodao je izvor.

Lindzi je obelodanila vezu sa Bejderom u februaru 2020. kada je podelila fotografiju na kojoj pozira sa biznismenom, njenom sestrom Alijanom, bubnjarom Krisom "Vudi" Vudom i rokerom Denom Smitom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lindzi Lohan pokazala prsten sa velikim kamenom

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2021, 10:04

Glumica Lindzi Lohan objavila je na svom Instagram profilu da se vjerila za svog partnera sa kojim je već dvije godine u emotivnoj vezi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.