Veliki obrt - Džoni Dep dobio presudu

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 09:26

Veliki obrt - Džoni Dep dobio presudu

Glumac Džoni Dep je dobio presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd.

Nakon venčanja 2015. godine, samo godinu dana kasnije, 2016., Herd je podnela papire za razvod braka i optužila Depa za nasilje.

Dep i njegovi advokati su negirali optužbe tvrdeći da Herd pokušava da profitira finansijskom odštetom, a postignuta je odšteta od sedam miliona dolara, za koju je Herd tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolnici u Los Anđelesu.

Izbrisali sve filmove u kojima glumi Džoni Dep

Džoni je sada proverio da li je njegova bivša supruga ispunila dato obećanje. Njegov advokat Andrej Kaldekot tvrdi da je obećana donacija "proračunata i manipulativna laž", koja je "od samog početka imala cilj da uništi glumca".

Takođe tvrdi i da je dečja bolnica u Los Anđelesu 2019. poslala dopis Depovom poslovnom savetniku kako bi ih obavestila da Amber nije izvršila nikakve transakcije.

Njujorški sudija je sada delimično usvojio zahtev Depovog pravnog tima, a Američkua unija za civilne slobode će morati da objavi dokumente koji potvrđuju da li Herd ispunila deo nagodbe.

Džoni Dep izgubio spor: "Navodi su u suštini istiniti"

Ako se ispostavi da Herd nije donirala novac, Dep i njegov pravni tim će imati snažan dokaz protiv nje u svoju korist.

Podsetimo, nakon što je nagodba postignuta u avgustu 2016. godine, tri godine kasnije Dep je tužio britanski tabloid "The Sun" zbog natpisa da je zlostavljao suprugu, što je dovelo do suđenja 2020., koje je Depp izgubio.

Sudija londonskog Visokog suda zaključio je da je Dep više puta napao svoju bivšu partnerku, i doveo je do toga da strahuje za sopstveni život.

Zbog cele situacije Dep je morao da se odrekne uloge Grindelvalda u nadolazećem nastavku filma "Fantastic Beasts", što se mnogim obožavateljima nije svidelo, pa je na internetu čak pokrenuta peticija da se Amber Herd ukloni iz glumačke postave filma "Aquaman".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKI OBRT: Džoni Dep dobio presudu protiv bivše žene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021

Mukama se nazire kraj...Glumac Džoni Dep dobio je presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd...Nakon što su se venčali 2015. godine, samo godinu dana kasnije, Herdova je podnela zahtev za razvod braka i optužila Depa za nasilje...Dep i njegovi advokati negirali su optužbe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Džoni Dep na sudu dobio bivšu ženu

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2021

Poznati holivudski glumac Džoni Dep (58) dobio je željenu presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber Herd (35).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.