Učitelj star 57 godina, ali i zvezda Instagrama. Kako?

Izvor: B92, 16.Avg.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učitelj star 57 godina, ali i zvezda Instagrama. Kako?

Irvin Randl (57) je živi dokaz da mu godine ne mogu ništa i da nisu prepreka njegovoj sreći i uspehu. Ovaj šarmantni čovek iz Teksasa koji trenutno privlači žene širom sveta na internetu, poznat je kao “MrStealUrGrandma”. Ako sudimo prema njegovom Instagramu, ovaj muškarac osvaja svojom pojavom.

Čestim posetama teretani održava svoje telo i odiše samopouzdanjem i muškim šarmom. Gde god da se pojavi, u restoranu ili na plaži, uglavnom je okružen ženama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Na Instagramu, Irvin redovno odgovara na pozdrave svojim obožavateljima i ne skriva svoju ljubav prema sladoledu od čokolade. Takođe redovno savetuje mlađe muškarce kako da treniraju, ali i kako da budu džentlmeni.

Irvin ima univerzitetsku diplomu i po zanimanju je učitelj, ali je moda njegova najveća ljubav. Pojavio se na stranicama editorijala u brojnim lajfstajl magazinima. Oženjen je i ima dvoje unučadi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.