UHVATILA JE MUŽA U PREVARI a onda je ljubavnici otkrila strašnu istinu

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVATILA JE MUŽA U PREVARI a onda je ljubavnici otkrila strašnu istinu

Nakon što je otkrila da je muž vara ljuta supruga odlučila je da napiše ljubavnici pismo.

“ U autu mog muža ostavila si nešto odeće. Bacila sam sve. Ostavila si i svoj brushalter. Nosiš veličinu 36 B. Ja nosim 34 C. Brushalter ti je smrdeo na piće”, napisala je žena.

Nakon što mu je u lice rekla kako zna da je vara, on je zatražio razvod. Glumio je žrtvu i tvrdio kako je sve to jedna velika zabuna. Optužio ju je da je kontrol frik i dodao još hiljadu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << drugih karakternih mana. Muškarci, naime, nikada nisu krivi.

Do teme brushaltera nisu ni došli. Zašto se mučiti?

Pomno joj je objasnila kako ona neće živeti u toj velikoj kući jer će je, ona poseduje polovinu. Spomenula je i dugove koje imaju jer su deci plaćali privatne škole.

“Nadam se da si svesna što ćeš dobiti. Srednovečnog muškarca, bez prebijenog centa u džepu”, rekla je ljubavnici.

Moj ti je savet, nemoj se udavati za njega. On ti je sebičan u krevetu, sebičan u životu i samo će te iskoristiti.

“On je svašta, ali nije slobodan muškarac. Sve što želi je povaliti te jer zna, ako se rastanemo, da će ostati bez svega. Gledaš li ga kao zadnji voz, siđi na prvoj stanici jer te neće odvesti nigde, osim u propast”, napisala je prevarena žena, zaljubljenoj.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.