U šestoj deceniji izgleda kao avion  možemo samo da joj zavidimo FOTO

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 16:17

U šestoj deceniji izgleda kao avion " možemo samo da joj zavidimo FOTO

Dženifer Aniston (53) trenutno snima film "Murder Mystery 2" na Havajima, a u pauzama snimanja glumica uživa na terasi hotela u kome je smeštena.

Fotografi su slikali slavnu glumicu kako se šeta terasom u pauzi snimanja filma u minijaturnom bikiniju koji je jasno pokazao njene isklesane mišiće.

Za njenu savršenu figuru je zaslužna zdrava ishrana, ali i redovno vežbanje. Pridržava se plana "15-15-15", što podrazumeva po 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i traci za trčanje.

Jednom je izjavila da je u njenoj ishrani zastupljena velika količina organskog voća i povrća i da se "oslanja na svoju samokontrolu – dovoljno joj je da pojede jedan komad čipsa ili jednu kocku čokolade i da se oseća zadovoljno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.