U moru doteranih lepotica poznata Brazilka oduševila u običnoj beloj majici i farmerkama

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U moru doteranih lepotica poznata Brazilka oduševila u običnoj beloj majici i farmerkama

Na prepunom stadionu u Atlanti odigrano je finale 53. Superboula koje je ušlo u istoriju kao završna utakmica s dosad najmanjim brojem zabeleženih poena u američkom fudbalu.

NFL igrača Toma Brejdija, koji je slavio u finalu, s tribina je podržala i supruga, najplaćenija manekenka na svetu Žizel Bundšen. Opšte je poznato da supruge sportista na Superboulu posebnu pažnju posvećuju doterivanju kako bi zablistale u najboljem svetlu kada ih kamera zumira u masi, no lepa Brazilka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponovo je dokazala da žena može da izgleda kao milion dolara i bez mnogo šminke ili luksuzne odeće.

Slavni supermodel plenila je pažnju u običnoj beloj majici dugih rukava i farmerkama. S minimalno šminke na licu i s ležernim talasima u kosi 38-godišnja manekenka izgledala je nenametljivo lepo i negovano dok je na terenu slavila pobedu svog supruga.

Slavlju je prisustvovalo i njihovo dvoje dece, devetogodišnji Bendžamin i šestogodišnja Vivijan Lejk Brejdi, koja je iz tatinog naručja oduševljeno mahala publici.

Bundšenova i Brejdi započeli su vezu u decembru 2006, a u februaru 2009. par je vezu krunisao brakom u krugu najbližih u Santa Moniki.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.