Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 12:42

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Rialda Kadrić preminula je pre tačno godinu dana na ulici u Atini u 58. godini. Vest o njenoj smrti u sekundi je obišla region, a neverica i dan-danas ne prestaje.

Iako se davne 1984. godine odselila u London, gde se školovala, zaposlila i kasnije udala, život je iznenada izgubila boraveći u Grčkoj.

"Živimo u kulturi presije da budemo dobro": Ovako je govorila Rialda Kadrić VIDEO

I dok je javnost sa nestrpljenjem iščekivala nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snimanja serijala "Lude godine", kome se Rialda veoma radovala, sudbina je imala drugačiji plan. Rialda Kadrić preminula je koračajući ulicama Atine, baš onako kao što i njena majka pre mnogo godina.

"Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život", reči su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu.

Rialda je odlučila da nastavi život daleko od Srbije, a prošlog januara, i to 26. i sama je izgubila život na ulicama velikog grada, baš kao i njena majka – od srčanog udara.

Njenog partnera u popularnoj seriji – Vladimira Petrovića (67), koji je igrao Bobu, vest o smrti drage koleginice šokirala je.

"Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem", rekao je vidno uznemiren Vladimir za portal "24sedam.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.