Tom Kruz preterao sa botoksom? Na fotografijama izgleda kao da mu je teško da se nasmeje

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz preterao sa botoksom? Na fotografijama izgleda kao da mu je teško da se nasmeje

Nije tajna da mnoge holivudske zvezde, u pokušaju da očuvaju mladolik izgled pribegavaju estetskim zahvatima, a među njima se, sudeći po najnovijim fotografijama, našao i Tom Kruz.

Mnogi su na dodeli modnih nagrada primetili da glumac ima jako zategnutu kožu, a na fotografijama se vidi da mu je veoma teško i da se nasmeje.

Strani mediji su se već ranije raspisali o njegovim navodnim operacijama, podseća index.hr, a "Enquirer" je objavio i mišljenje plastičnog hirurga.

"Izgleda kao da je imao face-lifting. Verovatno je stavio i botoks u čelo. Lice mu izgleda punije, moguće da je to posledica filera", ispričao je hirurg.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.