Tazbina pretrnula: Mladoženja na TENKU došao po mladu (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 29.Avg.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tazbina pretrnula: Mladoženja na TENKU došao po mladu (VIDEO)

Jedan mladoženja odličio je da na venčanje krene tenkom. Povorka sa oklopnim vozilom paradirala je gradskim ulicama u Boltonu u Engleskoj. Zvanice koje su bile pozvane na jedno indijsko venčanje u Engleskoj bile su zatečene onim što je mladoženja pripremio za njih.    Naime, on je do sale na venčanje stigao na tenku.   Reakcije Britanaca su bile podeljenje, dok su jedni oduševljeno pozdravljali zanimljivu ideju, drugi su osuđivali.    Baš kao na primeru tenka postavljenog ispred stadiona Crvene zvezde na dan kada su igrali poslednju utakmicu za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang bojsa.   My man just turned up to his wedding in...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Mladoženja na svadbu stigao na tenku

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2019, 00:38

Zvanice koje su bile pozvane na jedno indijsko venčanje u Engleskoj bile su zatečene onim što je mladoženja pripremio za njih. Naime, on je do "Bolton centra", ekstravagantne sale za vjenčanje, stigao na tenku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.