Svi pričaju o licu Gven Stefani, fanovi je jedva prepoznaju FOTO

Izvor: B92, 05.Okt.2022, 08:08

Svi pričaju o licu Gven Stefani, fanovi je jedva prepoznaju FOTO

I dalje, mnogi ne veruju da je Gven Stefani napunila 53 godine.

Nekadašnja frontmenka grube No Doubt, izgradila je uspešnu solo kariejru i postala je poznata zahvaljujući hitovima The Sweet Escape, Wind It Up, 4 in the Morning...

Pored muzike, ova plavuša fenomenalnih glasovnih sposobnosti bavi se pisanjem tekstova, ali i dizajniranjem odeće. Takođe, njena specifična pojava - plava kosa, crveni ruž, svetao puder ostavljaju upečatljiv utisak, a o svemu tome je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevala u pesmi Magic's in the Makeup, pitajući se "Ako je magija u šminci, ko sam ja?"

Gven je bila u braku od 2002-2016. sa Gavinom Rosandelom sa kojim ima troje dece, a od 2021. godine je u braku Blejkom Šeltonom.

Ovih dana na mrežama fanovi ne veruju kako Gven izgleda - jedni tvrde da ne stari, dok drugi da preteruje sa plastičnim operacijima i intervencijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.