Svet plače zbog Mire Furlan: Počivaj u miru i spavaj u svetlosti

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 11:34

Svet plače zbog Mire Furlan: "Počivaj u miru i spavaj u svetlosti"

Za glumicom Mirom Furlan, koja je preminula u 66. godini, liju se suze ne samo na prostorima bivše Jugoslavije, nego i širom sveta.

Mediji prenose i da je glumica Mira Furlan umrla od groznice Zapadnog Nila. Tvorac serije "Vavilon 5", u kojoj je igrala nekoliko sezona i koji se oprostio od nje na društvenim mrežama, rekao je da je već neko vreme imala probleme sa zdravljem.

"Jednom je pobegla iz jugoslovenskog ludila, sada je pobegla zauvek. Ali legenda živi", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je jedan obožavatelj.

"Mira Furlan je bila toliko svoja, posebna, u svemu što je radila, da će ostati u sećanju ne samo kao izvrsna glumica nego kao jedna od onih koje su živele uspravno i časno, odupirući se hrabro kad je bilo teško. Hvala joj na svemu", napisao je drugi.

"Tako tužna vest…. Dok ne dobijemo šansu da se ponovo sretnemo sa druge strane, počivaj u miru, i spavaj u svetlosti, draga Miro", samo je jedna od brojnih reakcija na smrt proslavljene glumice Mire Furlan na društvenim mrežama.

"Bila je sve. Bila je tako divna, talentovana i duhovita", pišu svi iz Amerike na Tviteru, podećajući da je njena uloga u seriji "Vavilon 5" bila je jedna od najinspirativnijih u ovoj naučnofantastičnoj seriji.

Grupa fanova serije "Vavilon 5" napisala je da je ovo ogroman gubitak. "Bila je deo jedne od najboljih serija, njeno srce i duša. Zbogom velikom talentu. Srešćemo se ponovo u reci duša", napisala je ova grupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.