Svatovi u šoku: Ljubavnica u venčanici uletela u crkvu

Izvor: B92, 21.Jun.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svatovi u šoku: Ljubavnica u venčanici uletela u crkvu

Mladi par je organizovao svoje intimno venčanje u Benoniju, gradu u Južnoj Africi, a niko nije mogao ni da posumnja da će vest o njihovoj svadbi stići do svetskih medija.

Naime, svadba je proticala po dobro osmišljenom planu, a mladenci su uživali sve dok se iznenada nije pojavila mladoženjina ljubavnica. Ono što je mnoge svatove zaprepastilo je činjenica da se pojavila u crkvi obučena u belu venčanicu.

Trenutak kada je anonimna žena ušetala u crkvu zabeležila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kamera, te se na snimku vidi da je mladoženja pokušavao da smiri tenziju kako bi ceremonija mogla da se završi do kraja.

Ipak, prisutni gosti su se veoma uznemirili, neki su i vrištali, što se čuje na snimku koji je na Tviter objavio muzički producent iz Johanesburga DJ Nkokhi.

Pogledaj video-snimak ove krajnje neobične svadbe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svatovi u šoku: Ljubavnica u vjenčanici uletjela u crkvu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2018, 01:41

Mladi par je organizovao svoje intimno venčanje u Benoniju, gradu u Južnoj Africi, a niko nije mogao ni da posumnja da će vijest o njihovoj svadbi stići do svjetskih medija...Naime, svadba je proticala po dobro osmišljenom planu, a mladenci su uživali sve dok se iznenada nije pojavila mladoženjina...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.