Suprug Mel B tvrdi: Moja žena je često snimala mene i dadilju

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Mel B tvrdi: Moja žena je često snimala mene i dadilju

Bivši suprug poznate pevačice, nekadašnje članice grupe Spajs girls Stefan Belafonte otkrio je da iza snimaka, za koje Melani Braun (43) tvrdi da su mu služili kao sredstvo ucene tokom njihovog desetogodišnjeg braka, stoji upravo ona. Belfonte (43) tvrdi da nije on snimao suprugu, već je da je često ona bila ta koja se nalazila iza kamere.

On je, u intervjuu za Dejli mejl TV, otkrio i da je nekadašnja spajsica bila zavisna od alkohola i droga i to do te mere da je kokain >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ušmrkavala pred decom.

Prema njegovim tvrdnjama, dok je s jedne strane divljala na žurkama, ponašala se promiskuitetno i drogirala se, s druge strane pokušala je u javnosti da održi imidž porodične žene.

Požalio se i da je optužbama da ju je zlostavljao uništila njegovu reputaciju.

“Uopšte nisam bio svestan sa kim sam stupio u brak. To je žena koja bi mi prerezala grkljan ako bi to značilo da se neće znati da je zavisnik. Sve što je rekla i uradila je bilo samo u cilju da sačuva svoj imidž. Tad sam shvatio koliko sam bio glup", rekao je.

Kaže i da mu je odvratno to kako je sve o svojoj zavisnosti o drogama i nezasitosti u seksu ispisala u svojoj novoj knjizi "Brutalno iskreno".

Ona je inicirala

"Mene okrivljuje za svoju zavisnost od kokaina, okrivljuje me za seksualne stvari, odvratno je to. Ne znam ni za jednu osobu kojoj je stalo do svoje ćerke i koja se zalaže za osnaživanje žena, a koja bi pustila da tako nešto njena deca čitaju”, istakao je Belfonte.

Spajsica u knjizi opisuje seks utroje koji je imala s mužem i drugom ženom na početku braka, a za koji priznaje da ga je ona inicirala. Tvrdi da se šokirala kad je saznala da je njen muž sve snimao. Takođe, na sudu je tvrdila da postoji čak 64 snimka koje je njen muž snimao nakon što ju je drogirao.

“Moja supruga je snimala mene, želim da pokažem snimke koje je ona snimila. Ona je potpuno odevena, okreće kameru prema sebi i govori: Ovo je seksi?’, dok me snimaš sa drugom ženom”, objasnio je on.

Treća osoba u vezi bila je njihova dadilja Lorejn Džils, koja je izjavila da je bila u vezi sa Mel B, kao i da je povremeno imala seks sa bračnim parom. Mel je tvrdila da je njih dvoje ucenjuju snimcima.

"Morao bih biti lud da to objavim zbog strogih zakona o osvetničkoj pornografiji u Kaliforniji, a i ne želim da moje ćerke to vide", tvrdi i dodaje da je čak Mel nagovorila dadilju da pored svog polnog organa istetovira reči “vlasništvo Mel B”.

Pevačicin suprug priznaje da snimci njihovog seksa utroje postoje, kao i da je na nekima od njih Mel B pijana i drogirana, ali kaže da su ti snimci dokaz za njenog psihoterapeuta. Naime, prema njegovim tvrdnjama, Mel B odbacuje svu svoju krivicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivši muž Mel Bi progovorio: Moja žena je često snimala mene i dadilju

Izvor: Story, 30.Nov.2018

Dodao je da mu je odvratno kako je sve o svojoj zavisnosti o drogama i nezasitosti u seksu pisala u svojoj novoj knjizi “Brutalno iskreno” Bivši muž Mel Bi Stiven Belafonte progovorio je o seks snimcima za koje je njegova bivša supruga tvrdila da su mu služile kao sredstvo ucene tokom njihovog...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.