Striptizeta kivna na Dženifer Lopez: Ukrala je moju priču, hoću novac!

Izvor: B92, 23.Apr.2019, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Striptizeta kivna na Dženifer Lopez: Ukrala je moju priču, hoću novac!

Dženifer Lopez (50) pre nekoliko dana je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj pozira u mini roze bikiniju, kojom je promovisala svoj novi film "Hustlers".

Film prati živote bivših striptizeta koje su odlučile da pokradu svoje bogate klijente s Vol Strita, što se zapravo i dogodilo u stvarnom svetu pre nekoliko godina.

Jedna od striptizeta, Samanta Barbaš (46), koja je zbog toga osuđena na pet godina uslovne kazne, tvrdi da je film zapravo pokrao njenu životnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priču i traži naknadu od producenata i pevačice.

"Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebala da prizna da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena", rekla je Samanta za New York Post.

Ova bivša striptizeta bila je kolovođa bande. Ona je, zajedno s još nekoliko koleginica, drogirala muškarce, a potom bi im "očistila" kreditne kartice. Namerno su ciljale na oženjene tipove, koji onda ne bi mogli svojim porodicama da priznaju gde je novac nestao.

"Počašćena sam što me ona glumi, ali mislim da bi prvo trebala da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu", rekla je bivša striptizeta nedavno, ali je kasnije okrenula ploču i odlučila da tuži ljude koji stoje iza filma. Danas je, tvrdi, poslovna žena.

"Imam svoj spa centar i uskoro otvaram drugi. Ja sam uspešna poslovna žena", kaže za kraj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.