Srpska manekenka u devetom mesecu trudnoće: Telo trudne žene je najlepša stvar na svetu

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska manekenka u devetom mesecu trudnoće: "Telo trudne žene je najlepša stvar na svetu"

Manekenka Jovana Đorđević, poznatija po devojačkom prezimenu Švonja postaće mama po drugi put, a na Instagramu je pokazala kako izlgeda u poodmakloj trudnoći.

Jovana je objavila fotografiju na kojoj u donjem vešu pozira u devetom mesecu trudnoće.

“Telo žene u drugom stanju najlepša je stvar na svetu. Ponosna sam jer u njemu upravo kucaju dva srca“, napisala je Jovana ispod fotografije.

Jovana i njen suprug, inače fudbaler Filip Đorđević već imaju ćerkicu Noel, a sada jedva čekaju da požele dobrodošlicu drugom detetu.

Građanski brak su sklopili 2015. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fotografija Jovane Švonje o kojoj se priča sa nevericom: Ovako zapravo izgleda telo žene u devetom mesecu BEZ filtera i fotošopa (FOTO)

Izvor: Story, 18.Jan.2017

Iako mnoge žene u trudnoći imaju poteškoća da prihvate promene koje se dešavaju na njihovom telu, Jovana ne spada u tu grupu. Ipak, mnogi su posumnjali u verodostojnost ove fotografije, a kada je pogledate i vi ćete ostati u čudu!

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.