Smuvali su se na Farmi, raskinuli posle rijalitija, a ovako je Tamarin bivši dečko reagovao kada je čuo da se ona bori za ŽIVOT!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smuvali su se na Farmi, raskinuli posle rijalitija, a ovako je Tamarin bivši dečko reagovao kada je čuo da se ona bori za ŽIVOT!

Pevač Aca Živanović, koji je se sa Tamarom Đurić smuvao dok su bili na "Farmi", kaže da je bivšu devojku pozvao odmah nakon što je čuo da je ona u kritičnom stanju nakon što joj se izlio silikon u zadnjici.

Aca i Tamara su raskinuli nekoliko nedelja posle finala "Farme", ali su po Živanovićevim rečima, ostali u prijateljskim odnosima.

- Čim sam čuo šta se desilo kontaktirao sam je. Popričali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << smo o njenom zdravlju. Preksinoć mi je rekla da je dobro i da se nada da će sve biti u redu. Nadam se da će se izvući iz svega toga što ju je snašlo i da će biti zdrava posle svega. Tamara je veliki laf, tako da sam siguran u to da će bitI dobro - izjavio je Živanović za Pink.rs i objasnio kakav je njuegov stav o estetskoj hirurgiji.

Foto: TV Pink

- Nemam apsolutno nikakvo mišljenje o plastičnim operacijama, svako ima pravo na to ako želi i svako je odgovoran za sebe - zaključio je Aca Živanović.

Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVERICA: Ovako je Tamarin bivši, pevač Aca Živanović REAGOVAO kada je čuo da joj je život ugrožen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017

- Pričali smo....Poslednjih dana, starleta i pevačica Tamara Đurić prolazi kroz pravi pakao. Ona je na Veliki petak primljena na VMA jer je imala povišenu temperaturu i bila je malaksala a sve to zato što joj je pukao silikon kojim je uvećavala zadnjicu...OGLASILA SE: Majka Tamare Đurić poslala...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.